Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
3
2
6
5
8
Házhozszállítás

Termék részletek


GA.MA Hajvasaló - Digitális Lézerion 5D SI0102

ÚJ
GA.MA Hajvasaló - Digitális Lézerion 5D SI0102
24 640 Ft
A GA.MA Digitális 5D HAJVASALÓ egy magas minőségű termék, rendszeres ápolással és figyelemmel hosszan, biztonságosan fogja szolgálni Önt.

Az GA.MA Digitális 5D hajvasaló egy új innovatív technológiával ellátott hajvasaló, mely célja, hogy hajformázás közben megvédje a haj fényességét, puhaságát és természetes rugalmasságát. A speciális bevonat védi a hajszálakat és belülről segíti a haj szerkezetének újáépítését, így kölcsönözve hihetetlen ragyogást és puhaságot a hajnak.

A legjobb minőségű professzionális GA.MA Digitális 5D hajegyenesítő infravörös és ózonkiegyenlítő egy iongenerátorral, ózonnal és egy halogénlámpával rendelkezik, amely infravörös hőt bocsát ki. Az 5D terápiás technológia e három szempont kombinációja. Az általa generált hő támogatja a hajkiegyenesítést, megvédi a hajat a magas hőmérséklet negatív hatásaitól és csökkenti a hajformázáshoz szükséges időt. Az 5D technológia a haj természetes fényét, antibakteriális védelmet és fiatalító hatást biztosít.

Ezen túlmenően, az IHT rendszernek köszönhetően, az eszköz azonnal felismeri a lemezek hőmérsékleti csökkenését, és felmelegíti őket még a hajkiegyenesítés során is.
 • Digitális LCD hőfok kijelző, 230° szabályozható hőfok
  IHT TECHNOLÓGIA – a gyors felmelegedésért
  Nano silver technológia (antibakteriális hatás)
  Tourmaline ion technológia
  Infrared technológia
  5D technológia: infravörös halogénlámpával, ózonkiegyenlítővel és iongenerátorral rendelkezik, amely biztosítja a haj természetes fényét, antibakteriális hatást fejt ki és fiatalító hatást gyakorol a hajszálakra.
  360° forgatható, 2,5 m hosszú hálózati csatlakozó kábel
  43 x 110 mm széles hajsimító lapok
  60 perc üzemelésű biztonsági védő rendszer (automata kikapcsolás)
  súlya 280gr
  Garancia 1 év.
 • Cikkszám
  G_0102
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés